Wij

Match & Mentor is opgericht door Ariane Struyvenberg-de Groot (1960). Haar motto: ‘Er bestaat geen ‘kan niet of lukt niet’. Met een beetje creativiteit kun je zaken altijd ombuigen.’ Ariane werkte 22 jaar voor financiële dienstverleners. Ook is zij oprichter en directeur van de Young Girls Community, www.younggirlscommunity.com.

Coördinatie: Wim Weima 
Wim is enthousiast over M&M dat hij vanaf de oprichting kent .Een sprankelende club enthousiaste mentoren. Passende kernwoorden: professioneel,, groot netwerk,originele aanpak, lerende organisatie . Wim komt uit een ondernemersgezin. Heeft jaren gedoceerd aan de universiteit in Groningen en colleges gegeven voor business clubs. Heeft diverse bedrijven opgericht en gerund. Daarnaast vele bedrijven geadviseerd bij fusies/overnames, financieringen, personeelsbeleid, innovaties en marketing. Heeft een decennium deel uitgemaakt van directies van diverse (internationale) concerns. Wim legt zich sinds 7 jaar geheel toe op coaching en mentoren van talenten in ondernemerschap.Rol van de mentor is volgens hem de persoon die naast je staat, luistert en motiveert om succesvolle vervolg stappen in je carrière te zetten. Kansen ontdekken, zien en omzetten in actie.

Verder maken bijna tien mentoren deel uit van de organisatie van Match & Mentor. Iedere mentor is zorgvuldig geselecteerd en heeft aantoonbare ervaring met het mentorschap. 


Mentoren vertellen over Match & Mentor:

Vera van Etten gunt iedere ondernemer de ondersteuning van een ondernemer als mentor. Vera is vanaf het begin met veel plezier betrokken bij M&M. Ze heeft een langdurige relatie met haar mentee´s opgebouwd. Het blijkt bijzonder waardevol voor de mentee te zijn om regelmatig contact te hebben met een onafhankelijk persoon . Vera geniet van deze contactmomenten. Ze komt uit een ondernemersgezin en is zelf haar bedrijf gestart na 18 jaar cooperate ervaring bij IBM. Ze weet als geen ander hoe waardevol het is om regelmatig met een vertrouwenspersoon te kunnen overleggen.

 

organisatie