Testimonials

Mentoring

Annet Scheringa, TheStoryConnection
In oktober 2015 organiseerde ik het eerste Nederlandse Business Storytelling Congres. Nu had ik wel eerder kleine events georganiseerd, maar een groot congres was nieuw voor me. Gelukkig was Ariane Struyvenberg er. Met haar enorme enthousiasme, betrokkenheid, netwerk en – vooral – haar ervaring op dit gebied, heeft ze me naar een fantastische dag toe gecoacht. Met respect voor mijn eigen wensen en ideeën, hield ze me steeds een spiegel voor: wat werkt wel/niet, waar zitten de kansen én de valkuilen, etc. Ik begrijp nu nog beter waarom haar eigen congressen zoals Congres Vooruit!, Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg en events zoals YGC Live en ZakenGolfster zo succesvol en gewaardeerd zijn. Er zit een enorme kracht achter!

David Schaap/Nyon
Een mentor is fantastisch om te hebben. Dat wist ik nog niet, maar toen ik Match en Mentor een e-mail stuurde werd meteen een mentor geïntroduceerd en dat was een schot in de roos.Als ondernemer zit ik vaak in situaties die mensen om mij heen niet kennen. En ook vaak situaties die ik zelf nog niet ken. De behoefte om dan te sparren met iemand met veel ervaring zonder zakelijke belangen is groot.Ondertussen heb ik meerdere sparringsessies gehad met mentor Wim. We voelen elkaar goed aan en ik heb een sterk klankbord dat me verder helpt. Ik raad het iedereen aan.

Lorraine Vesterink van De Unieke Ondernemer over haar mentor Vera van Etten: 'Vera gaf me de beste tip die ik ooit heb gekregen:Ze zei: "Lorraine, je bedrijf is goud waard. Je moet het alleen wel laten vliegen...".Ik besteed nu veel meer dingen uit, zodat ik kan doen waar ik goed in ben en waar ik plezier aan beleef.'

Hanneke de Boer/ Are you Sweedish:
Ik heb Wim als mentor ingeschakeld toen ik een frisse blik van buitenaf nodig had die mij hielp de juiste richting – en snelheid – te bepalen binnen mijn bedrijf. Met Wim heb ik daar die benodigde input voor terug gekregen, maar nog veel meer. Wim is een ster in het meedenken en aanjagen van de motor. Zijn positieve energie is enorm en aanstekelijk. Hij denkt out of the box en ziet niet alleen het bedrijf maar vooral ook de persoon achter het bedrijf. Het prettige is ook dat Wim fors kritisch durft te zijn daar waar de ondernemer het nodig heeft, om zodoende blokkades te doorbreken, en muren neer te halen tussen de ondernemer en het grote succes. Ik kan Wim van harte aanbevelen en ik hoop nog lang van zijn prettige aanwezigheid te kunnen genieten.
 
Joost Dekkers, Battle of Concepts
"Een mentor? Weer iemand met goedbedoelde adviezen dacht ik... Maar na het eerste gesprek bleek al hoe fijn het is om met iemand je uitdagingen te bespreken die totaal onafhankelijk is. Bij vrienden, collega's of investeerders kan je nooit helemaal vrijuit praten omdat zij toch altijd een bepaald belang hebben bij jouw beslissingen. Ik ben zelf oprichter en directeur van een succesvolle start up waarbij mijn grootste uitdaging is om een keuze te maken in alle kansen en mogelijkheden die op ons bedrijf afkomen. De gesprekken met mijn coach hebben er toegeleid dat ik meer inzicht krijg in de prioriteiten. Samen hebben we een overzicht gemaakt wanneer bepaalde kansen en mogelijk-heden moeten worden aangepakt. Bij elkaar heeft dit veel rust gegeven, maar juist ook heel veel nieuwe energie!".


Themabijeenkomst

Collage

 Workshop Maak je zelf en je bedrijf meer waard

“Het was een hele leuke leerzame dag. Goed verhaal waar je wat aan hebt. Leuke mensen verder. Er zijn toch wel heel veel vrouwen met heel veel interessante bedrijven!!!”
Jenny Crone, Crone BV

‘Op een prettige manier wordt de kennis en ervaring tussen “beginnende” en “ervaren” ondernemers uitgewisseld in een ambiance die uitnodigt tot het delen ervan. Ariane is er uitstekend in geslaagd om een juiste mix van ondernemers bijeen te brengen en hun met een, goed gebracht, onderwerp te prikkelen!’ 

Scarlett Kwekkeboom, PepBusiness

“Een heel goed initiatief om ondernemers met elkaar te laten praten over hun ervaringen. Interessant en leerzaam, prima begeleid door Ariane”.
Carla van der Weerdt, Accent Advies

Betekenis van Ondernemen
“De sfeer was enorm uitnodigend om met elkaar in contact te zijn. De intensie om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen kwam volledig tot zijn recht!". Monique van de Bor

“Een uitmuntende samenkomst met goede en inspirerende contacten. Moet vaker per jaar”. Jaap Haeck

“Bont gezelschap, goed platform”.
Hein Hissink

Themadiner
“Wat een inspirerende en feestelijke avond bij Maroeska Metz. Een hele gezellige bijeenkomst met zeer veel verschillend pluimage daar houd ik wel van. Het heeft me geïnspireerd en het houdt me nog bezig!!!”.
Eva Doornbos Creatieve Communicatie

“Dank voor het initiatief tot het organiseren van het Themadiner Maak je droom waar met 60 zakenvrouwen. De verscheidenheid van dames heeft zeker bijgedragen tot het succes van de avond. Echte power-ladies, ieder op haar eigen manier. Een heerlijke avond’!’
Monique Pooters,  Marketing Manager OBS Europe- Océ Technologies BV.

Congres Vooruit!
“Het congres was erg goed georganiseerd. Goede sprekers en workshop, interessant publiek en goed om te netwerken. Ik ben blij dat ik er bij ben geweest”.
Lieve Declercq, Maltha, Heijningen

”Wat een mooi hoogwaardig netwerk heb jij opgebouwd!
Corinne Hulsbergen, GOCO, Naarden Vesting

“Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de fantastische dag gisteren. Het programma zat goed in elkaar, de sprekers waren inspirerend, de locatie leuk. Het was steengoed!
Complimenten voor jouw organisatietalent!”
Marieke Westgeest, Markenizer, Bleiswijk

“Ik hoop dat je trots bent op jezelf, want ik ben het heel erg op jou!!!Ongelofelijk hoe jij dit evenement hebt gerealiseerd. Zeer goed georganiseerd, inspirerend, vrolijk, ontspannen. Ik kwam met nieuwe gedachtengoed er vandaan.
Carin Wormsbecher, Drukkerij Wedding te Harderwijk

 

werkwijze